Minden, amit a koronavírussal kapcsolatban tudni kell

Minden, amit a koronavírussal kapcsolatban tudni kell

A világot elárasztották az új koronavírussal kapcsolatos híradások. Folyamatosan repkednek a fejünk felett az információk. Nem csoda, ha már nem tudjuk követni mindet. Összeszedtük a vírussal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat egyetlen cikkbe.

További cikkeink

2021.01.16

Csókosok kaphattak soron kívül vakcinát?

Lehetséges, hogy a Fideszhez közel álló csókosok úgy kaptak a koronavírus elleni vakcinából, hogy az oltási terv szerint még nem lennének jogosultak rá.

2021.01.15

Karácsony és Budapest élen jár a járványkezelésben

Arányában Budapesten követelt a legkevesebb áldozatot a járvány - derült ki egy elemzésből, amelyet a főpolgármester posztolt az oldalán.

2021.01.13

Szolnok alpolgármesterei is regisztráltak a koronavírus elleni védőoltásra

Györfi Mihály és Miskolczi László, szolnoki alpolgármesterek is regisztráltak a koronavírus elleni védőoltásra.

2021.01.13

Járvány - Szűrik a lakosságot Szigetszentmiklóson

A polgármesternek köszönhetően folytatódik a koronavírus-szűrés, "mely december óta több alkalommal tette lehetővé az egyéni tesztelést lakosok számára" - olvasható Szigetszentmiklós közösségi oldalán.

2021.01.12

Igen, túlárazták a maszkgyártó gépsort, de nem nyomoz a rendőrség

Bebizonyosodott, hogy politikai szálakkal átszőtt ügyekben komoly nyomozásra itt nem lehet számítani, amíg a Fideszé a hatalom.

2021.01.11

Olvasóink fele oltatná be magát koronavírus ellen

A szavazás 10 napja tart, eddig csaknem 8000 olvasónk tette le a voksát.

2021.01.07

Már egy hete megérkezett az oltóanyag a Jósa András Oktatókórházba

Pfizer-BioNTech vakcináját, a koronavírus elleni oltóanyagot a Jósa András Oktatókórház Központi Laboratóriumában 2020. december 30-án csomagolták ki.

2021.01.06

5G-s chip a vakcinában? - Valójában egy gitárpedál kapcsolási rajza

Az összeesküvés-elmélet hívők azt terjesztették, hogy a vakcinába a Világkormány, a gyíkemberek vagy a földönkívüliek chipet tettek, amivel irányítani lehet az embereket. Ez egy baromság, és jól be is égtek vele, akik terjesztették.

2021.01.05

Szél Bernadett: Nem propagandát akarunk, hanem szakszerű tájékoztatást!

Miután Müller Cecília nem működik együtt Szél Bernadett-tel, nem szolgáltat információkat, még van képük a köztársaságpárti országgyűlési képviselő fejéhez vágni, hogy kérdéseivel veszélyezteti a védekezést.

2021.01.05

Megszűnt a koronavírus a kanizsai idősotthonban

Az Éljen Városunk Egyesület osztotta meg Dr. Schauta Marcell elnök tájékoztatását a Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézménnyel kapcsolatban.

1 2 3
x