Felháborító - A mohácsi lakájmédia már most választási csalással vádolja a polgármestert

Felháborító - A mohácsi lakájmédia már most választási csalással vádolja a polgármestert

Mohácson mindent bedob a Fidesz, hogy letarolják a várost jelenleg remekül vezető polgármestert, Csorbai Ferencet.

A mohácsi fideszlap már most választási csalásról suttog

Nem is annyira suttog, mint inkább harsog. Pávkovics Gáborék, mindent megtesznek, hogy megkaparintsák a város vezetését. Az első perctől fogva ellehetetlenítik az MSZP-s polgármester, Csorbai Ferenc munkáját. Erre mondjuk szavukat is adták már a tavaly őszi választások előtt. Most az egyszer be is tartják a szavukat. 

A valóságtól teljesen független, kormánypárt Mohácsi Újságban arról írnak, hogy Csorbai Ferenc azért távolította el Kovács Mirella jegyzőt, mert a most ősszel tartandó választásokon csalásra készül. A fideszesek nem hagyták annyiban a dolgot, és egy kiskapu segítségével a kirúgott jegyzőt beültették a Helyi Választási Irodába.

Méltatlanság okán, azonnali hatályú felmentéssel megszüntette Mohács hivatalban lévő MSZP-s polgármestere a város jegyzőjének köztisztviselői jogviszonyát 

Erről Csorbai Ferenc polgármester is beszámolt, aki azt is elmondta, hogy titoktartási kötelezettsége miatt a jegyző engedélye nélkül nem tud beszámolni a pontos részletekről.
Az adatvédelmi jogszabályok nem teszik lehetővé, hogy a jegyző asszony engedélye nélkül a felmentés indokairól tájékoztatást adjak. A jegyző asszony titoktartási kötelezettség alól felmentő engedélyét megkértem, aki a hozzájárulását nem adta meg. A jegyző asszony személyiségi jogait a törvény védi. Engedélye nélkül részletesebb tájékoztatást adni nem tudok - írta a Polgármester.

Az elbocsátott jegyzőnek már van új állása, méghozzá a választási irodában

A Fidesz egy sajtótájékoztatón azt kérdezte a polgármestertől, hogy vajon csalásra készül-e az őszi önkormányzati választáson az MSZP, s a jegyző elbocsátása is ezzel van-e összefüggésben? Dr. Kovács Mirella ugyanis a Helyi Választási Iroda vezetője is volt menesztéséig, azzal viszont ez a megbízatása is megszűnt -  írja a lakájmédia.
Csakhogy augusztus elsejétől jogász munkakörben a megyei önkormányzat foglalkoztatja köztisztviselői jogviszonyban dr. Kovács Mirellát - mondta a lapnak dr. Partos János, a Baranya Megyei Önkormányzat jegyzője. Sőt azonnal ki is nevezték a helyi választási iroda vezetőjének.  

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.04

Civilek és ellenzéki politikusok együtt konzultáltak Sopronban

A Fidesz-csicskák persze nem mentek el, hogy meghallgassák az emberek véleményét. Ön szerint el kellett volna menniük? Szavazzon a cikk alján!

  • 2020.08.27

LMP: gondolja meg a kormány a Fertő tó partjára tervezett beruházást!

Gondolja meg a kormány a Fertő tó magyarországi partszakaszára tervezett beruházást - kérte a közösségi oldalán közvetített sajtótájékoztatóján kedden Kendernay János.

  • 2020.08.25

Simon Zoltán: A kivágott Fertő parti fák már nem nőnek vissza

A DK soproni politikusa keményen bírálta a Fertő parti beruházást.