A Pesti Srácok egy pályázat lezsírozásával vádolta a 444 szerkesztőjét - FFF 30. rész

A Pesti Srácok egy pályázat lezsírozásával vádolta a 444 szerkesztőjét - FFF 30. rész

Sorozatunkban a Fidesz álhírgyárát fedjük fel. Az FFF, vagyis a FideszFéknyúzFigyelő következő részében megmutatjuk, hogy a Pesti Srácok, hogy vádolta meg a 444.hu munkatársát egy tender lezsírozásával.

Úgy tűnik, a fideszes szennylapnak az egyi kedvenc elfoglaltsága a mindenféle háttérinformáció nélküli mocskolódás.

hazugságairól hírhedt propagadalap ugyanis alaptalanul és nyilvánosan vádolta meg a Ács Dánielt, a 444.hu szerzőjét azzal, hogy egy főszerkesztői pozíció szándékosan neki lett kitalálva. Persze, mindez semmi más, csak színtiszta rágalom. De lássuk, mi is történt pontosan!

A lakájmédia egy május 16-ai cikkben azt állította, „Zsíros állással fizetheti ki Baranyi Krisztina 444-es házi propagandistáját”. 

Az önkormányzati választások után menesztették a IX. kerületi újság főszerkesztőjét, Veress Lászlót, aki korábban fideszes képviselőként tevékenykedett. 

Majd a polgármester pályázatot írt ki a posztra.

A kamuportál ennek kapcsán hazudta, hogy a verseny előre le volt zsírozva, és a 444 egyik újságírója, név szerint Ács Dániel fogja megnyerni a IX. kerületben kiírt tendert. Volt pofájuk hozzátenni, hogy Ács csak azért fogja megkapni a pozíciót, hogy közpénzekhez férhessen hozzá. Nem volt más céljuk, mint az emberek félrevezetése és a gyűlöletkeltés.

Íme, pofátlan és gyomorforgató megnyilvánulásuk.

Nemcsak a kerületi újságról van itt már szó, hanem önálló médiacégről, amely egy havi magazint és a kerületi tévét is magában foglalja, és amelyet szakmai, valamint gazdasági, pénzügyi szempontból is a főszerkesztő irányít. Egy neve elhallgatását kérő, IX. kerületi önkormányzati munkatárstól úgy értesültünk, hogy tulajdonképpen Ács Dániel, a 444.hu szerzője számára találták ki ezt a főszerkesztői állást.

Nem értjük, hogy lehettek ennyire ostobák.

Tényleg azt gondolták, hogy az efféle mondvacsinált sértegetést figyelmen kívül hagyják majd a 444-nél?

A vádlott egy cikkben reagált, ahol extrém gyorsan ki is derült az igazság. Ács elmondta, Vésey Kovács Lászlónak, a Pesti Srácok szerzőjének mindössze annyit kellett volna tennie, hogy legalább rákérdez nála vagy az önkormányzatnál, egyáltalán elindult-e a tenderen. Tudniillik, amikor a kamuszagú cikküket megjelentették, a tender határideje már lejárt. Azaz, a publikálás időpontjában már pontosan lehetett tudni, hogy Ács mégcsak nem is pályázott, így lehetetlen volt, hogy megnyerje azt. 

Úgy hisszük, ezt nevezik csúnya pofáraesésnek.

Egyszerű és rövid javaslatunk lenne a Pesti Srácok szerkesztőségének, vagy azoknak, akik az ilyen hazugságokra utasítják őket. Próbáljanak az olvasóknak hasznos tartalmakkal szolgálni, fejezzék be a folyamatos ócsárolást, a gyűlöletkeltést és mihamarabb állítsák le a hazugsággyáruk működését. Sőt mi több, nem ártana észben tartaniuk egy szép magyar mondást, miszerint a

Hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát.

Ugye, a jelentését nem kell elmagyaráznunk? Na, jó, segítünk. A sok arcátlan hazugságra mindig fény derül, és ez alól még a mocskos Orbán-médiumok sem kivételek.

A fideszes csicskaportál egyébként pont most kapott 40 milliót a pénzünkből, hogy tovább szapulhassák az Orbán politikai ellenfeleit és a független sajtót.

Mi lenne, ha inkább befognák a pofájukat és másnap emberként tudnának tükörbe nézni?

via

 

 

 

 

 

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.18

Breaking! Orbán önkritikát gyakorolt!

Péntek reggeli propagandainterjújában kijelentette: a koronavírus második hullámát külföldről hozták be. Mindezt azok után, hogy nemrég még ő is az Adrián nyaralt.

  • 2020.09.14

800 forintos almával zsonglőrködik Varga Judit, aki férjével 6 milliót keres

Miközben nyilvánvalóan aranyosnak szánták az igazságügyi miniszter posztját, eléggé mellément. Kicsit undorító, ahogy olasz dizájner blúzában mosolyogva zsonglőrködik a hazai gyümölccsel, amit a magyarok nem tudnak megfizetni.

  • 2020.09.10

Valaki oktassa már ki Orbánt a maszkviselés szabályairól, mert nem érti!

Ahol kell, ott nem hordja, videokonferenciához viszont felveszi. Egy hozzáértő sincs a környezetében, vagy van, csak nem hallgat rá?