Fidesz-újságban dörgölőzik Orbán kezéhez Fodor Gábor

Fidesz-újságban dörgölőzik Orbán kezéhez Fodor Gábor

Az SZDSZ egykori elnökeként már 10 évvel ezelőtt is a Fidesz érdekében aknamunkát végző Fodor Gábor húzott egy merészet, és a Magyar Nemzetnek adott interjúban védte Orbánt és szidta Karácsony az exellenzéki expolitikus.

Az egykor szimpatikusnak és nagy formátumúnak gondolt Fodor Gábor egykori SZDSZ-elnök szerint igaza volt a Fidesznek, amikor Karácsony Gergelyt kritizálta a hókáosz, a Pesti úti idősek otthona, sőt még a Lánchíd ügyében is!

Ez aztán meglepő! Az egykor Orbán Viktor, később Gyurcsány Ferenc szövetségeseként dolgozó Fodor Gábor most bizonyította be, hogy a magyar politika legnagyobb köpönyegforgatóinak egyike. Évekig szót sem szól, majd a Fidesz újságjában kezdi el mosdatni Orbán hibrid rezsimjét és fikázni Karácsony Gergely korszerű és tiszta városvezetését? Milyen ember az ilyen?

A sok totálisan üres mondaton és mellébeszélésen túl Fodor Gábor a következőket jelenti még ki:

  • A Momentumról: "nem igazán csináltak még semmit. Nem a saját politikai mondanivalójuk miatt népszerűek, mert az egyelőre ­hiányzik"
  • Karácsony Gergelyről: "jár a türelem, mára eltelt annyi idő, hogy a közönség a kommunikáción túl cselekvést várjon a fővárostól"
  • Az illiberalizmusról: "visszautasítottam azokat a kritikákat, amelyek szerint diktatúra lenne Magyarországon"
  • A kétharmadról: "Nem azért nyert a Fidesz egymás után háromszor kétharmaddal, mert diktatúra van, hanem mert nekik szavaztak bizalmat az emberek"

Hát, nagyon szépen köszönjük ennek a megélhetési lufihámozónak, hogy megörvendeztetett minket. Hogy mit érdemes mindebből megjegyezni:

Fodor Gábor újra, harminc év után hivatalosan ismét Orbán Viktor csicskája!

Röviden, teljesen igaz most Fodorra az, amit egykor Vona mondott teljesen összefüggésben:

visszatért a kutya a hányásához!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.18

Breaking! Orbán önkritikát gyakorolt!

Péntek reggeli propagandainterjújában kijelentette: a koronavírus második hullámát külföldről hozták be. Mindezt azok után, hogy nemrég még ő is az Adrián nyaralt.

  • 2020.09.14

800 forintos almával zsonglőrködik Varga Judit, aki férjével 6 milliót keres

Miközben nyilvánvalóan aranyosnak szánták az igazságügyi miniszter posztját, eléggé mellément. Kicsit undorító, ahogy olasz dizájner blúzában mosolyogva zsonglőrködik a hazai gyümölccsel, amit a magyarok nem tudnak megfizetni.

  • 2020.09.10

Valaki oktassa már ki Orbánt a maszkviselés szabályairól, mert nem érti!

Ahol kell, ott nem hordja, videokonferenciához viszont felveszi. Egy hozzáértő sincs a környezetében, vagy van, csak nem hallgat rá?