Újabb fideszes megszorítás az önkormányzatok ellen

Újabb fideszes megszorítás az önkormányzatok ellen

Mostantól nem adóztathatják a városok az Orbán-csicskák által birtokolt óriásplakát-helyeket.

Több százmillió forintot is veszíthetnek a népes városok az újabb fideszes sarc miatt. Orbán Viktort a gazdasági válság közepén is csak az ellenzéki szavazók elleni bosszú élteti.

A koronavírus-járvány kezdete óta a Fidesz folyamatosan bünteti az ellenzéki vezetésű önkormányzatokat. Nem tudják megbocsátani, hogy az emberek nem rájuk szavaztak tavaly ősszel. Már az utóbbi hónapokban is több tízmilliárd forintot vettek el a városoktól. Most pedig újabb csapást mérnek a velük egyet nem értő emberekre.

Csak a Fidesz-csicskáknak kedveznek!

Július 15-től ugyanis az önkormányzatok nem adóztathatják tovább az óriásplakátokat. Ezek a reklámfelületek a legnagyobb Fidesz-csicska vállalkozók kezében vannak. Így nem csak a magyar emberek agyát mossák a hazug nemzeti konzultációval, de jól szénné is keresik magukat rajta. Most pedig Mészáros Lőrincnek és Garancsi Istvánnak megmaradhat a zsebpénze is, hála Orbán Viktornak. A népes városokat azonban súlyosan érinti a döntés. Van, ahol több száz millió forint esik ki évente.

Csak Újbudán 110 millió forint esik ki egy évben az újabb sarc miatt!

Amit az ellenzéki városoktól vesznek el, azt Mészáros Lőrincnek adják az újabb sarccal! Ez a vámpírkormányzás!

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.12

Soros: Orbán és Kaczynski elfoglalták az államot, ők az EU belső ellenségei

Orbán Viktor Magyarországon és Jaroslaw Kaczynski Lengyelországban elfoglalták az államot, és mozgalmaik ellenzik azokat az értékeket, amelyek alapján az Európai Uniót megalapították - véli Soros György.

  • 2020.08.12

Az amerikai külügyminiszter nagy ívben elkerüli Magyarországot Orbán miatt

Közép-európai körutat tesz Mike Pompeo, az USA külügyminsztere. A kínai kommunista diktatúrával pajtizó Orbánnal inkább nem akar találkozni.

  • 2020.08.12

Hé csicskasajtó! Orbán nem szeretetből, hanem gyűlöletből mutat példát! - FFF

Míg Orbán csicskái hős vezérnek próbálják behazudni a felcsúti miniszterelnököt, addig a valóságban már szinte minden embercsoport ellen indított aljas gyűlölethadjáratot.