Több, mint 2 évig kellene dolgozni Baranyában, hogy megkeressük amit Koncz Zsófia a kampányra költött

Több, mint 2 évig kellene dolgozni Baranyában, hogy megkeressük amit Koncz Zsófia a kampányra költött

Egészen elképesztő összeget tolt a Fidesz Koncz Zsófia kampányába. Annyit, amennyit egy baranyai lakos 25 hónap alatt keresne meg.

Elképesztő összeget szórt el a Fidesz Koncz Zsófia választási kampányára. Kiszámoltuk egy átlagos Baranya megyei lakos mennyi idő alatt keresi meg ezt a pénzt.
Vasárnap időközi választást tartottak Borsodban. Erre azért volt szükség, mert Koncz Ferenc nyáron életét vesztette egy balesetben. A választáson két nagy esélyes volt a fidesz bábja, Koncz lánya, Koncz Zsófia és Bíró László az összefogás közös jelöltje. 
Orbán-bábja, Koncz Zsófia nyerte a hétvégi időközi választást Borsodban. Volt minden: krumpliosztás, ingyen laptop, és szinte a teljes fideszes elit ellátogatott a térségbe, hogy a Fideszbáb mellett kampányoljon.

Csak facebook hirdetésekre elment 5,5 millió forint.

Az RTL Híradó információi szerint Koncz Zsófia eddigi facebook számlája 4,9 volt, de a még le nem járt hirdetésekkel ez el fogja érni az 5 és fél millió forintot tájékoztatott a közösségi oldal.

Egy országgyűlési képviselőjelölt a szabályozás szerint összesen 5,4 milliót költhetne a teljes kampányára. Ezt a borsodi Fidesz-csicska már a facebook hirdetésekkel túllépte. Ezen kívül teleplakátolták a képével a körzetet és a létező összes helyen őt tolták.

De mennyi pénz is ez?

A KSH adatai szerint a baranyai átlagkereset 215.361 forint volt 2020 II. negyedévben. Ez egyébként lényegesen kevesebb, hiszen a nagyon magas beosztású emberek fizetése, köztük az országgyűlési képviselőké igencsak megdobja a statisztikát. De még ha azzal is számolunk, hogy ennyit keres egy átlagos baranyai lakos, akkor az azt jelenti, hogy 25 hónap kellene ahhoz, hogy megkeresse azt a pénzt, amit a Fidesz elszórt Koncz Zsófia kampányára. Persze nem a fiatal lány sorsa érdekelte őket ennyire, hanem az, hogy ettől függött a 2/3. 

A választás egyébként teljesen jól rámutatott arra, hogy az ellenzéki összefogás nagyon is működőképes, sőt. Bíró László, az ellenzék jelöltje közel 13%-os erősödést ért el a pártok támogatásával!

A választás valódi kérdése az volt, hogy működőképes-e a köztársaságpárti erők összefogása. Minden kétséget kizáróan megkaptuk a választ: összefogással le fogjuk győzni a Fideszt 2022-ben!

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.20

Teljes káosz Orbán járványkezelése: elveszhetett egy csomó fertőzötti adat

Hétfőn 989 embernél mutattak ki koronavírus-fertőzést, de az adatok hiányosak lehetnek, mert az informatikai rendszer meghibásodott.

  • 2020.10.20

Arató Gergely: Mi jön még?! Legközelebb a hadsereget küldik a színműs hallgatókra?

A Demokratikus Koalíció frakcióvezető-helyettese rámutatott, hogy Orbán Viktor áll amögött, amit Szarka Gábor gépesített lövész ezredes művel az SZFE-vel.

  • 2020.10.20

Karácsony jobban kezeli a válságot, mint Orbán

A budapesti védekezés sikere elsősorban a budapestieknek köszönhető, akiknek többsége betartja az intézkedéseket és vigyáz saját és mások egészségére - írta Karácsony Gergely főpolgármester.