Orbán és a kóla: megint a multik pártjára áll a Fidesz!

Orbán és a kóla: megint a multik pártjára áll a Fidesz!

Orbán Viktor a szavak embere, mármint csak szavakban áll az emberek pártján, máskülönben bármikor lefekszik a multiknak. Most épp a Coca-Colának.

A munkaalapú társadalom a Fidesz számára egyenlő a rabszolgasággal. A multikat állami milliárdokkal tömik, a munkások pedig éhbérért robotolhatnak a szalagok mellett. Akinek van munkája, arról az utolsó bőrt is lenyúzzák. Heti 7 nap, havi 1 szabadnappal, túlórapénz nélkül gürizhet, aki még van olyan szerencsés, hogy nem munkanélküli. Aki pedig nincs, az a kormány számára nem számít, örülhet, ha az út szélén hagyják, és nem az árokba lökik.

Most az Orbán-kormány megint stratégiai megállapodást köt a Coca-Colával. Mit jelent ez?

Rengeteg pénzt fognak odaadni a multinak, amelyik drágán teremt majd olyan munkahelyeket, ahol a dolgozók megalázóan keveset keresnek, a vállalat közben minimálisan fizet csak adót.

Közben pedig bizonyára titokban pár milliárd Mészáros Lőrincnél is landol.

Magyarországon a munkavállalók több szempontból is rendkívül kiszolgáltatottak:

  • Tönkretették a szakszervezeteket, vagyis minimális az érdekképviseletük.
  • Rabszolgatörvénnyel kötik meg a munkavállalók kezét.
  • A Munka törvénykönyve kizárólag a nagy cégek szempontjait veszi figyelembe.
  • Rendkívül alacsony a minimálbér, az átlagjövedelemnél a munkások négyötöde kevesebbet keres.
  • A munkanélküliek csak 3 hónapig kapnak segélyt, oszt jó napot.
  • A közmunkások nem keresik meg a megélhetéshez szükséges minimumot.

A csütörtöki Magyar Közlönyben megjelent egyik kormányhatározat szerint az Orbán-kormány újabb stratégiai megállapodást kötne a Coca-Colával - vette észre a HVG. Orbán Szijjártót bízta meg, hogy gondoskodjon a kormány és a Coca-Cola HBC Magyarország között kötendő stratégiai együttműködési megállapodás kormány nevében történő aláírásáról. Orbánék 8 évvel ezelőtt már kötöttek hasonló szerződést a kólás céggel, amikor a felcsúti miniszterelnök a 444 szerint úgy fogalmazott: "a világ többé már nem lesz olyan, mint a válság előtt volt. Az azonban biztos, hogy ha csak egy dolog is marad abból a régi világból, ami ott lesz a jövőben is, az a Coca-Cola."

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.12

Soros: Orbán és Kaczynski elfoglalták az államot, ők az EU belső ellenségei

Orbán Viktor Magyarországon és Jaroslaw Kaczynski Lengyelországban elfoglalták az államot, és mozgalmaik ellenzik azokat az értékeket, amelyek alapján az Európai Uniót megalapították - véli Soros György.

  • 2020.08.12

Az amerikai külügyminiszter nagy ívben elkerüli Magyarországot Orbán miatt

Közép-európai körutat tesz Mike Pompeo, az USA külügyminsztere. A kínai kommunista diktatúrával pajtizó Orbánnal inkább nem akar találkozni.

  • 2020.08.12

Hé csicskasajtó! Orbán nem szeretetből, hanem gyűlöletből mutat példát! - FFF

Míg Orbán csicskái hős vezérnek próbálják behazudni a felcsúti miniszterelnököt, addig a valóságban már szinte minden embercsoport ellen indított aljas gyűlölethadjáratot.