Már épül Felcsúton az új sportszálló - Naná, hogy közpénzmilliárdokból

Már épül Felcsúton az új sportszálló - Naná, hogy közpénzmilliárdokból

A Puskás Akadémiának ugyan van már egy sportszállodája, de az a jelek szerint kicsi, és nincs közvetlenül a pályák mellett.

444 szúrta ki a Puskás Akadémia egyik videójában, hogy épül valami a miniszterelnök hátsó kertjében lévő stadion egyik pályája mellett. Szerintük ez nem lehet más, mint a tao-pályázatokban „Sport és Ifjúsági szálláshely” néven futó projekt. 

Hisz ha már a stadion mellett felépült a 12,5 milliárdos sportcsarnok (megbízó és kivitelező Mészáros Lőrinc), akkor kell valami olyan is, ami „a Stadion és a nemrégen átadott Sport és Konferencia központban részt vevő sportolók számára biztosít szálláshelyeket”.

A Puskás Akadémiának ugyan van már egy sportszállodája, de az a jelek szerint kicsi, és nincs közvetlenül a pályák mellett.

Az építkezés 2,1 milliárd Ft-os tervezett költséggel indult úgy, hogy csak részben lesz benne a tao révén állami támogatás. De persze - ahogy mindig, amikor a Fidesz valamelyik nyúlványa az érdekelt fél - ez megváltozott menet közben.

Már a tervezett költség több, mint duplájánál, 5,65 milliárd Ft-nál tartunk, és most már nem csak egy részét fizetjük mi, állampolgárok, hanem az egészet.
Tehát a magyar állam majdnem annyit fizet bőkezűen a miniszterelnök házi futballcsapatának egy kényelmi fejlesztésére, mint amennyit szűkmarkúan a nemzeti jelképünknek számító Lánchíd felújítására szán.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.19

Játék jachtot kapott Szijjártó, hogy azzal szórakozzon, ne a közpénzzel

A Demokratikus Lendület, a DK ijfúsági szervezete ajándékozta meg a luxusminisztert két olyan közlekedési eszközzel, amin már láthattuk őt korábban.

  • 2020.09.18

Szél javaslata letiltaná a politikust jachtoztató oligarchát a tenderekről

A független képviselő kizárná a közbeszerzésekből azokat a vállalkozókat, akik luxusajándékokkal kedveskednek a politikusoknak.

  • 2020.09.18

Közpénzből fizet busás asszonytartást Rogán volt feleségének, Gaál Cilinek

Szponzorációként 70 milliót kapott a Szerencsejáték Zrt.-től a Cecíliához köthető Fitbalance rendezvénye - derült ki a K-Monitor adatigényléséből.