Jakál Adrienn: Nem kérünk a megfélemlítésből!

Jakál Adrienn: Nem kérünk a megfélemlítésből!

Jakál Adrienn és a Párbeszéd mindent megtesz, hogy megvédje azokat, akik a Büntető Törvénykönyv áldozatául estek.  

Az Országgyűlés szakbizottsága leszavazta a Párbeszéd javaslatát, amellyel visszavonták volna a rémhírterjesztésről szóló törvénymódosítást - írta a pár közleményében. 

Szabó Tímea, a párt országgyűlési képviselője szerint szimbolikus, hogy az Indexet és a magyar sajtószabadságot érintő legnagyobb fenyegetés közepette az Országgyűlés szakbizottsága leszavazta a rémhírterjesztés Btk.-módosításának visszavonásáról szóló javaslatot, amelyről bebizonyosodott, hogy alkalmas a sajtószabadság korlátozására és ártatlan emberek vegzálására.

Jakál Adrienn, a Párbeszéd soproni önkormányzati képviselője is reagált a hírre Facebook-oldalán. Mint írta:

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy megvédjük a Büntető Törvénykönyv áldozatául esett ártatlanokat vagy éppen a kormány által megtámadott szabad szerkesztőségeket!

A Párbeszédben mi nem kérünk a fekete autókból, nem kérünk a megfélemlítésből! Harcolunk egy szabad országért. Lesz még Magyarország demokratikus jogállam!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.10

Példakép: Orbán diktátor haverja épp brutális választási csalást követ el

Eddig is "Európa utolsó diktátoraként" emlegették Orbán haverját, de Lukasenka most szintet lépett a fehérorosz választásokon. 

  • 2020.08.10

Jót tett Ráhelékkel Szíjj, a királylány most közpénzből hálálhatja meg

Az Orbán Ráhel befolyása alatt álló Magyar Turisztikai Ügynökségtől igényelt támogatást az a Szíjj László, aki kisegítette Tiborcz Istvánt. Izgulunk, hogy vajon megkapja-e.

  • 2020.08.10

Orbán apja havi 20 milliót keres! És ez csak az, amit bevall!

Magyarország jobban teljesít: valaha volt legnagyobb árbevételét érte el tavaly Orbán Viktor apjának, Orbán Győzőnek a cége.