Fidesz-milliárdos hajóztatja-röpteti Orbánt és csicskáit

Fidesz-milliárdos hajóztatja-röpteti Orbánt és csicskáit

Mi köti össze az Adriát, Máltát és Tiszakécskét? Szíjj László, meg két luxusjacht.

Kicsi ország vagyunk mi ahhoz, hogy ne tűnjön fel a rongyrázás. Orbán tehát vagy ostoba, vagy magasról tesz rá, hogy mit látnak a magyarok. Egyik sem túl jó ajánlólevél.

Luxus hármas

Létezik 3 luxusjármű, amit a miniszterelnök és holdudvara úgy használ, mintha nem lenne holnap.

Az egyik egy magánrepülőgép. Orbán többször ugrott át vele a horvát tengerpartra, éppen oda, ahol egy Lady MRD nevű luxusjacht állomásozott. A hajón megfordult korábban Mészáros, de üdülgetett rajta a MÁV-vezér Homolya és persze maga Szíjj László.

Ez eddig kettő.

Az Átlátszót érdekelni kezdte, hogy vajon kihez tartozhat a jacht: egy máltai off-shore céghez vezetettek a szálak.

A vállalat tulajdonosa pedig nem más (egy másik cégen keresztül), mint Szíjj László!

A Lady MRD azonban nem az egyetlen jármű, van ott még egy „kisebb” is. Az Artemy fedélzetén 2016-ban Lölő és felesége nyaralt, hasonlóan luxuskörülmények között.

Megvan a három.

A Nemzeti Együttműködés Rendszere

Szíjj egy tiszakécskei üzletember, aki Orbán országos cimborája. Állami beruházások hizlalták, míg végül a 4. leggazdagabb magyarrá vedlette ki magát. A felcsúti királlyal szép csendben lepacsizta a közbeszerzéseket, és megszerezte Simicska Közgépét. A feledésbe merült cég Szíjj kezében éledt fel, most már Mészárossal közösen visznek egy sor tendert. Az együttműködés határokon átívelő, még egy bulgáriai építőcéget is összedobtak.

A családbarát kormányzás jegyében nemrég Orbán vejével volt egy üzletecskéje. Tiborcz potom 3,65 milliárdért passzolta át a visegrádi haldokló hotelprojektet. Két évig semmit sem költött rá, Szíjj mégis a korábbi ár dupláját fizette ki. Mindenki jól járt: Tiborcz kapott egymilliárd osztalékot, Szíjj meg egy jó pontot a családi gyorssegélyért.

A strómanok alaposan ki vannak tömve. Szíjj László két luxusjachtot tart fenn, az Adrián hajókázik, Dubajban szórja a pénzt. Miközben minden 4. magyar rosszabbul él, a holdudvar fülig gázol az adófizetőktől elsíbolt lóvéban.

Kéz kezet most

A sikeres vállalkozó persze visszaadja a „kölcsönt”. Simán belefér, hogy a NER tagjai a jachtokon partizzanak, a mi pénzünkön nagyra nőtt Szíjj vagyontárgyain. Egyesek szerint a repcsi is hozzá tartozhat, Orbán pedig repked vele, mintha a sajátja lenne.

Mert a Fidesz feje semmit sem ad ingyen. 

Bár a haveroknál van a szajré jelentős része, jól tudjuk, hogy kitől kapták. Harácsolnak, mert megtehetik, mindaddig, amíg felcsúti Viktort szolgálják.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.12

Soros: Orbán és Kaczynski elfoglalták az államot, ők az EU belső ellenségei

Orbán Viktor Magyarországon és Jaroslaw Kaczynski Lengyelországban elfoglalták az államot, és mozgalmaik ellenzik azokat az értékeket, amelyek alapján az Európai Uniót megalapították - véli Soros György.

  • 2020.08.12

Az amerikai külügyminiszter nagy ívben elkerüli Magyarországot Orbán miatt

Közép-európai körutat tesz Mike Pompeo, az USA külügyminsztere. A kínai kommunista diktatúrával pajtizó Orbánnal inkább nem akar találkozni.

  • 2020.08.12

Hé csicskasajtó! Orbán nem szeretetből, hanem gyűlöletből mutat példát! - FFF

Míg Orbán csicskái hős vezérnek próbálják behazudni a felcsúti miniszterelnököt, addig a valóságban már szinte minden embercsoport ellen indított aljas gyűlölethadjáratot.