Az NKA szerint a kormánypropaganda = kultúra

Az NKA szerint a kormánypropaganda = kultúra

40 milliót kapott a fideszcsicska Pesti Srácok kiadója, 50 milliót a kultúrharcos Szakács Árpád cége a Nemzeti Kulturális Alaptól.

Normális ember nem említené egy mondatban a kultúra kifejezést a véresszájú propagandistákkal, de a Nemzeti Kulturális Alap összehozta ezt a bravúrt: 50 millió forintot kap a Kárpáti Stúdió Kft. 36 kötetnyi elhallgatott mű kiadására, 40 milliót pedig a Gerilla Press Kft. a „Nemzeti Összetartozás Emlékévéhez köthető tényfeltáró kutatómunka elvégzésére”, és egy 54 percnyi dokumentumfilm elkészítésére.

Kárpáti Stúdió Kft. = Szakács Árpád

Szakács Árpád azzal híresült el, hogy korábban a Magyar Nemzet-pótlék Magyar Időkben volt egy cikksorozatnak hívott kultúrharcos ámokfutása Kinek a kulturális diktatúrája? címmel. Néhány jellemző cikkcím a sorozatból: 

  • A balliberális művészet csúcsa: orgia, perverzió, aberráció
  • Balliberális diktatúra a könnyűzenében
  • Vekerdy is támogatta Gyurcsányék ördögi tervét
Elvakultságában még a nem eléggé harcosnak tartott kormánypártiaknak is nekiment, így ő túrta ki Prőhle Gergelyt a Petőfi irodalmi Múzeum éléről.

Valószínűleg már ennyi is elég, hogy elhelyezze őt az ember a megfelelő polcon. Mostanában a jobboldal legszélén lévő Fidesz kihelyezett szervezet, a Mi Hazánk rendezvényein szokott zsidózni, és fennen hangoztatja, hogy szerinte ma is egy 1911-es szabadkőműves dokumentum alapján zajlik a történelem- és irodalomoktatás.

Gerilla Press Kft. = Huth Gergely, Pesti Srácok

Az egyik legvéresszájúbb fideszcsicska portált, ami eddig is eléggé ki volt tömve közpénzekkel, valószínűleg nem kell részletesen bemutatni. A tulajdonos-főszerkesztő Huth Gergely korábban volt már a Fidesz parlamenti frakciójának fizetési listáján is, és most is csak annyi a különbség, hogy nem hivatalos alkalmazott. Uszításaik, hazugságaik száma végtelen, tavaly 31 sajtó-helyreigazítási per indult ellenük. Ezzel épphogy csak másodikok a csúcstartó origo mögött.

Friss hír, hogy hamarosan tévét is akar indítani Huth Pesti TV néven. Két nagy igazolásuk már most is van: a Hírtévétől elcsábították az informátor stábját, a befektetőjük pedig nem más, mint a Mészáros Lőrinc pénzével sáfárkodó fideszes médiahóhér, Vaszily Miklós.

A Fidesz számára a kultúra is csak arra jó, hogy legyen egy újabb jogcím a a láncos kutyák közpénzzel tömésére.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.12

Soros: Orbán és Kaczynski elfoglalták az államot, ők az EU belső ellenségei

Orbán Viktor Magyarországon és Jaroslaw Kaczynski Lengyelországban elfoglalták az államot, és mozgalmaik ellenzik azokat az értékeket, amelyek alapján az Európai Uniót megalapították - véli Soros György.

  • 2020.08.12

Az amerikai külügyminiszter nagy ívben elkerüli Magyarországot Orbán miatt

Közép-európai körutat tesz Mike Pompeo, az USA külügyminsztere. A kínai kommunista diktatúrával pajtizó Orbánnal inkább nem akar találkozni.

  • 2020.08.12

Hé csicskasajtó! Orbán nem szeretetből, hanem gyűlöletből mutat példát! - FFF

Míg Orbán csicskái hős vezérnek próbálják behazudni a felcsúti miniszterelnököt, addig a valóságban már szinte minden embercsoport ellen indított aljas gyűlölethadjáratot.