A fideszes főügyész a legfőbb bíróságot is bevenné

A fideszes főügyész a legfőbb bíróságot is bevenné

Polt Péter fideszes főügyész csicskáját neveznék ki a Kúria (Legfelsőbb Bíróság) élére. Ráadásul megengednék egy csapat alkalmatlan bábnak, hogy beszabaduljanak a bíróságokra.

A Kúria elég rossz állapotban van. A Horthy emlékére átkeresztelt Legfelsőbb Bíróságot lassan egy évtizede minden oldalról támadja a vámpírkormány. Ha rajtuk múlna, már rég telepakolták volna az egészet Fidesz-csicskákkal.

Ez viszont eddig nem történt meg, ugyanis a Fidesz nehezen tudta kirángatni a független bírákat a székükből. Azonban a Legfelsőbb Bíróság eddigi elnökének, Darák Péternek idén jár le a 9 éves mandátuma. Most megindult a Fidesz áskálódása, hogy saját emberüket rakják be az élére.

Ezen már évek óta dolgozik a Fidesz, ugyanis szerintük nem elég korrupt a Kúria. És korrupció nélkül a Fidesz nem tudja megtartani a hatalmát. A Fidesz ezért az Alkotmánybíróságról akar áthelyezni bábokat a Kúriára. Amióta a Fidesz-csicskák beledugták az orrukat az intézménybe, talpnyalókat és kegyenceket neveztek ki.

Az Alkotmánybíróság egyre inkább hasonlít tyúkólra. A Fidesz által beültetett 15 tag közül csak négynek van bírói tapasztalata. És most ezeket engedné Áder János, Orbán személyi csicskása, hogy beüljenek a Kúriába. Ez olyan, mintha az ön házát építő kőművesek eddig csak fényképen láttak volna téglát.

És ezeket az alkalmatlan csicskákat akarná betenni a Kúriába Orbán Viktor. Nem azért, mert tapasztaltak, hanem mert így könnyebb lesz behálózni még egy intézményt.

Az egyik csicskajelölt például Varga Zs. András , a pedofilvédő Polt Péter növendéke. A "bírónak" semmi tapasztalata nincs, de eltökélt Fideszes és mindenben a pártnak fog térdepelni. Ő lenne Darák Péter utódja, szégyent hozva rá és az elnöki székre.

Ezeket a gyalázatos, és még sohasem látott kinevezéseket Áder Jánosnak kell majd végrehajtania. És ezt meg is fogja tenni, hiszen hűséges kiskutyaként imád Orbán lábához dörgölőzni.

De ez is csak egy lépés Orbánék sakkjátszmájában a bírósági függetlenség ellen. A Kaleta-ügyben például volt pofájuk megtámadni a bíróságokat, mert szerintük túl alacsony volt a büntetés. Igaz, az alacsony büntetést a Fideszes főügyész kérte.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.12

Soros: Orbán és Kaczynski elfoglalták az államot, ők az EU belső ellenségei

Orbán Viktor Magyarországon és Jaroslaw Kaczynski Lengyelországban elfoglalták az államot, és mozgalmaik ellenzik azokat az értékeket, amelyek alapján az Európai Uniót megalapították - véli Soros György.

  • 2020.08.12

Az amerikai külügyminiszter nagy ívben elkerüli Magyarországot Orbán miatt

Közép-európai körutat tesz Mike Pompeo, az USA külügyminsztere. A kínai kommunista diktatúrával pajtizó Orbánnal inkább nem akar találkozni.

  • 2020.08.12

Hé csicskasajtó! Orbán nem szeretetből, hanem gyűlöletből mutat példát! - FFF

Míg Orbán csicskái hős vezérnek próbálják behazudni a felcsúti miniszterelnököt, addig a valóságban már szinte minden embercsoport ellen indított aljas gyűlölethadjáratot.