A Fidesz hátat fordít a bántalmazott gyerekeknek

A Fidesz hátat fordít a bántalmazott gyerekeknek

Az Orbán-kormány semmit nem tesz családon belüli erőszak áldozataiért.

A társadalom egyik legfontosabb feladata a gyermekek védelme. De mi történik, ha a bántalmazás családon belül történik? Kihez fordulhatnak azok a gyerekek, akik nem szólhatnak családtagjaiknak?

A 444.hu tett közzé szívszorító történeteket a gyermekbántalmazás áldozataitól. Döbbenetes képet kapunk ezeket olvasva.

Az Orbán-kormány egyre kevesebb támogatást nyújt a gyermekvédelmi szerveknek.

Rengeteg gyereket bántalmaznak fizikailag, érzelmileg vagy szexuálisan. Átlagosan 10 esetből csak egy gyermek szólal fel, ha bántalmazzák. Állami segítség nélkül ez még alacsonyabb lett.

Mivel az Fidesz-csürhe 10 év alatt sem tett semmi érdemit a gyermekvédelemért, sok civil szervezet alakult, hogy segítsen a bajbajutottakon. A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány rengeteget dolgozik azon, hogy a családi erőszak áldozatainak hangot adjon. Munkájuk rengeteg gyermeken segített, azonban csak adományokból ők is nehezen tartják fenn magukat.

 

Egy Vak Komondorok által irányított országban a gyerekeknek még kevesebb esélyük van, mint a bántalmazott nőknek.

Civil szervezetek helyett az állam feladata lenne a bántalmazott gyerekek védelme. De hogyan bízhatunk egy olyan kormányban, mint a Fideszé? Ez a párt megtűri a soraiban a feleségverő Balogh Józsefet, polgármesternek jelölik a prostituáltakkal szórakozó Borkai Zsoltot és legutóbb kimosdatták a pedofil Kaleta Gábort. A Fidesz-csürhére, amíg hatalmon vannak, a bántalmazott gyerekek nem számíthatnak megfelelő állami segítségre.

Ha téged, vagy kiskorú ismerősödet érzelmileg, fizikailag vagy szexuális bántalmaznak, hívd a Kékvonal Gyermekkrízis Alapítvány segélyvonalát a 116 000-ás telefonszámon!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.12

Soros: Orbán és Kaczynski elfoglalták az államot, ők az EU belső ellenségei

Orbán Viktor Magyarországon és Jaroslaw Kaczynski Lengyelországban elfoglalták az államot, és mozgalmaik ellenzik azokat az értékeket, amelyek alapján az Európai Uniót megalapították - véli Soros György.

  • 2020.08.12

Az amerikai külügyminiszter nagy ívben elkerüli Magyarországot Orbán miatt

Közép-európai körutat tesz Mike Pompeo, az USA külügyminsztere. A kínai kommunista diktatúrával pajtizó Orbánnal inkább nem akar találkozni.

  • 2020.08.12

Hé csicskasajtó! Orbán nem szeretetből, hanem gyűlöletből mutat példát! - FFF

Míg Orbán csicskái hős vezérnek próbálják behazudni a felcsúti miniszterelnököt, addig a valóságban már szinte minden embercsoport ellen indított aljas gyűlölethadjáratot.