Így védik a biztonságot Szigetváron

Így védik a biztonságot Szigetváron

A szigetvári rendőrök egész nyáron, a hétvégi napokon kerékpárral járőrőznek a várnál, a gyógyfürdő területén, a belvárosban és a parkolókban.

A Strandrendőrség elnevezésű közbiztonsági és bűnmegelőzési program a Szigetvárra érkező turisták biztonságérzetét, valamint az alkalmi lopások és gépkocsifeltörések megelőzését szolgálja, de útbaigazításért és segítségnyújtásért is fordulhatnak hozzájuk a városba érkezők - írja a police.hu oldal.

A megelőzés érdekében ajánljuk, hogy a gépjárműveket őrzött parkolóban vagy parkolásra kijelölt helyen állítsák le. Zárják le az autót, ne hagyjanak értéket sem az utastérben, sem a csomagtartóban! Soha ne hagyják őrizetlenül értékeiket - írják.
Ha kirándulni vagy strandra mennek, csak a legszükségesebb dolgokat vigyék, az értékes vagyontárgyakat hagyják otthon. A strandok, fürdők területén értékeiket helyezzék biztonságba, lehetőség szerint vegyék igénybe az értékmegőrzőt - kéri a rendőrség.

Nyitófotó: police.hu

 

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.14

A soproni Jakál Adrienn lett a Párbeszéd új elnökségi tagja

Újabb sikert ért el Jakál Adrienn, soproni önkormányzati képviselő. Gratulálunk neki!

  • 2020.09.10

Szabó Tímea Sopronban szólalt fel az alapjövedelemért

A Párbeszéd országgyűlési képviselője Sopronba látogatott, ahol Jakál Adriennel közösen fejtették ki, milyen Magyarországot képzelnek el a jövőben. 

  • 2020.09.08

Simon Zoltán: Sopronban is több százan állnak ki a véleményükért

Példaértékű soproni bátorságról és összetartásról tanúskodnak az elmúlt napok városi tüntetései.