Jakál: Folyamatosan vásárolják fel, teszik tönkre tavainkat

Jakál: Folyamatosan vásárolják fel, teszik tönkre tavainkat

Országosan láthatjuk, hogyan vásárolják fel és teszik tönkre a tavainkat. Sajnos a Fertő tó sem kivétel - jelentette ki a Párbeszéd soproni önkormányzati képviselője. 

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, Jakál Adrienn, a Párbeszéd soproni önkormányzati képviselője Kocsis-Cake Olivioval, a párt országgyűlési képviselőjével együtt járta körbe a Fertő tó környékét. Jakál megmutatta párttársának, hogyan tették tönkre a part területét. 

Most megjelent a látogatásról készült közös videójuk. 

A Párbeszéd a beruházás bemutatása óta folyamatosan figyeli, és nyomon követi a projektet. Jakál szerint a megválaszolatlan kérdések száma sajnos gyarapodik. 

Fertő tavat és térségét fejleszteni kell, de ezt a helyiek bevonásával és a környezeti szempontok figyelembevételével kell végrehajtani.

-tette hozzá a soproni képviselő. Majd kijelentette: Addig is egy szabadstrand létrehozása ugyanúgy szolgálna turisztikai célokat, mint helyi érdekeket, ugyanúgy kedvelt célpontja lenne túrázóknak, bicikliseknek, mint kikapcsolódni vágyó családoknak, turistáknak.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.04

Civilek és ellenzéki politikusok együtt konzultáltak Sopronban

A Fidesz-csicskák persze nem mentek el, hogy meghallgassák az emberek véleményét. Ön szerint el kellett volna menniük? Szavazzon a cikk alján!

  • 2020.08.27

LMP: gondolja meg a kormány a Fertő tó partjára tervezett beruházást!

Gondolja meg a kormány a Fertő tó magyarországi partszakaszára tervezett beruházást - kérte a közösségi oldalán közvetített sajtótájékoztatóján kedden Kendernay János.

  • 2020.08.25

Simon Zoltán: A kivágott Fertő parti fák már nem nőnek vissza

A DK soproni politikusa keményen bírálta a Fertő parti beruházást.