Nem meglepő módon egy NER közeli cég építheti a soproni parkolóházat

Nem meglepő módon egy NER közeli cég építheti a soproni parkolóházat

A Momentum soproni képviselője felháborító dolgokra világított rá.

Idén nyáron megkezdődhetnek a munkálatai az Árpád utcai parkolóház megépítésének Sopronban - írta meg a SopronMedia.hu. A parkolóházra már régóta nagy igény van, szóval eddig még jól hangzik a dolog.

Supka-Kovácsné Holzhofer Tünde, a Momentum soproni önkormányzati képviselője azonban rávilágított pár tipikusan fideszes és elkeserítő dologra az ügyben. 

A képviselő tisztában van azzal, hogy a parkolóházra régóta igény van. Azonban a kivitelezést a politikus szerint nem demokráciához méltó módon intézték. Mint írta:

De természetesen, ahogy egy demokráciához illik, rengeteg kivitelező cég közül választották ki a nyertest, hogy Sopronban ez a létesítmény is a lehető legszínvonalasabban, a lehető legjobb áron épüljön meg.
Ja, nem!

A parkolót ugyanis nem más építi, mint Ferődi Építő és Szolgáltató Zrt., ami köztudottan NER közeli cég. Majd irónikusan rávilágított:

A lehető legjobb ár biztosan érvényes, hiszen ez jellemző a Fideszre, és valószínűleg nem fog emelkedni sem, hiszen ez is jellemző a beruházásaikra.

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.01

Csak tavaly félmilliárddal járultak hozzá Szijjártó luxusnyaralásához a soproniak

Iszonyatos mértékben járult hozzá Sopron és környéke a Fidesz-csicska jachtozgatásához. 

  • 2020.08.27

LMP: gondolja meg a kormány a Fertő tó partjára tervezett beruházást!

Gondolja meg a kormány a Fertő tó magyarországi partszakaszára tervezett beruházást - kérte a közösségi oldalán közvetített sajtótájékoztatóján kedden Kendernay János.

  • 2020.08.18

Jakál: A fideszeseknek nem számít, hogy egy védett területet tarolnak le a Fertő tónál

Mindenhez értő Mészáros Lőrinc, Orbán Viktor barátja végül a Fertő tavi közbeszerzést is megnyerte! - közölte a párbeszédes politikus.